Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overtoom kan gaan spelen voor Ontembare Leeuwen


4 mei 2012 - Willie Overtoom mag zich gaan opmaken voor zijn interlanddebuut. Wereldvoetbalbond FIFA heeft namelijk groen licht gegeven aan de Heracles-middenvelder om in de toekomst interlands te spelen voor Kameroen, dat verklaarde hij zelf op zijn eigen Twitter.

Overtoom is geboren in Kameroen maar groeide op in Nederland. Na de jeugdopleiding van AZ en een uitstapje bij Telstar bloeide hij pas helemaal op bij de amateurs van Hollandia. Met de ploeg uit Hoorn pakte Overtoom de algehele amateurtitel en zou hij uiteindelijk bij Heracles Almelo uitgroeien tot een van de betere middenvelders in de Eredivisie.

De 25-jarige middenvelder was al al enige tijd bezig met het verkrijgen van een Kameroens paspoort. In november diende Overtoom al een verzoek in. Overtoom hoopt met Kameroen in actie te komen op toekomstige Africa Cups en Wereldkampioenschappen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!