Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van der Wiel op weg naar AS Roma'


7 mei 2012 - AS Roma lijkt de volgende halte in de loopbaan van Gregory van der Wiel te gaan worden. Il Romanista opende vandaag met de aankondiging dat de rechtsback van Ajax en het Nederlands Elftal volgend jaar in de Italiaanse hoofdstad speelt.

Lange tijd leek Valencia de beste papieren te hebben voor de 24-jarige Van der Wiel. De international was zelfs aanwezig bij het duel Valencia - FC Barcelona om kennis te maken met een aantal mensen van de Spaanse club. Van der Wiel liet zich ook lovend uit over Valencia. Probleem is echter dat Valencia het financieel niet eens werd met Ajax.

Van der Wiel heeft in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer. Ajax hield vast aan een transfersom van meer dan 10 miljoen euro. Volgens Il Romanista hebben Ajax en AS Roma nu een akkoord bereikt. Ook van der Wiel zou al zijn woord aan AS Roma hebben gegeven. Het is onbekend hoeveel geld er met de deal is gemoeid. Op korte termijn zou de transfer van Van der Wiel helemaal worden afgerond.

In Rome zou Van der Wiel opnieuw ploeggenoot worden van doelman Maarten Stekelenburg. De doelman verruilde vorig jaar zomer al Ajax voor de Italiaanse club. AS Roma lijkt dit seizoen vrijwel zeker naast Europees voetbal te grijpen. Aanleiding om opnieuw fors te investeren in de selectie. Andre Villas-Boas wordt vrijwel zeker de nieuwe coach van AS Roma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!