Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mertens wil volgend jaar om de titel spelen


7 mei 2012 - Dries Mertens kan persoonlijk terugkijken op een goed seizoen bij PSV. De Belgisch international scoorde 20 doelpunten in 32 duels. De 25-jarige Mertens blijft graag langer in Eindhoven ondanks de teleurstellende eindklassering.

"Ik ben bij PSV gekomen om om het kampioenschap te spelen en wil graag blijven", aldus Mertens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Het mislopen van de Champions League en opnieuw het spelen van Europa League is voor de kleine dribbelaar geen probleem.

Mertens over een nieuw Europees avontuur: "Dat is een interessante competitie, maar we moeten wel leren van wat er dit jaar is gebeurd." Opvallend is dat de zes duels na de Europese uitduels slechts 4 punten opleverden. Dat zal volgend jaar voor PSV anders moeten om zich te kunnen mengen in de top van de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!