Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeroen Zoet speelt ook komend seizoen voor RKC


7 mei 2012 - Jeroen Zoet speelt komend seizoen vrijwel zeker opnieuw voor RKC Waalwijk. Volgens het Algemeen Dagblad hebben PSV en RKC Waalwijk een akkoord bereikt over een nieuwe verhuurperiode van de doelman van Jong Oranje.

Zoet groeide dit seizoen uit tot een van de sterkhouders van RKC Waalwijk. PSV hoopt dat de 21-jarige doelman zich komend seizoen alleen maar verder kan ontwikkelen door het opdoen van veel speelminuten in Waalwijk. Zoet had in Eindhoven anders de tweede doelman achter Przemyslaw Tyton zijn geweest.

De 21-jarige doelman kan terugkijken op een fantastisch seizoen. In de wandelgangen werd Zoet zelfs in verband gebracht met Newcastle United en Tottenham Hotspur die de jonge doelman graag zouden willen aantrekken met het oog op de toekomst. PSV zou daar niet aan mee hebben willen werken.

Het seizoen van RKC Waalwijk en Jeroen Zoet is overigens nog niet ten einde. Donderdag en zondag staat de tweestrijd met FC Twente op het programma. Inzet is een finaleplaats voor de Europese playoffs. De winnaar van de Europese playoffs speelt komend seizoen in de tweede voorronde van de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!