Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Junker verwacht Roda JC te verlaten


7 mei 2012 - Mads Junker verwacht komend seizoen niet voor Roda JC te spelen. De Deense aanvaller heeft een aflopende verbintenis in Kerkrade en denkt zijn laatste wedstrijd voor Roda JC te hebben gespeeld.

Roda JC greep op de slotdag van de Eredivisie naast een ticket voor de Europese playoffs. In het eigen Parkstad Limburg Stadion werd met 3-1 verloren van FC Utrecht. Junker in gesprek met NuSport: "Ik ga er niet van uit dat ik volgend seizoen nog hier speel. Je weet het natuurlijk nooit, maar ik heb geen aanbieding van de club gehad."

De 31-jarige Junker weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. Zorgen maakt hij zich allerminst. "Het Europees Kampioenschap komt er nog aan en wie weet staan er daar nog dingen te gebeuren. Als ik niet voor de nationale ploeg van Denemarken word geselecteerd, heb ik vakantie en zal ik mijn telefoon aan laten staan", zo besloot Junker tegen NUsport.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!