Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ola Toivonen: weer derde plaats


7 mei 2012 - Opnieuw greep PSV naast een Champions League-ticket. Voor Ola Toivonen betekende het voor de derde keer op rij een derde plaats in de Eredivisie.

"Ik ken die positie nu wel", aldus de Zweedse captain van PSV in gesprek met NuSport. Toivonen had nog wel zo'n goed gevoel voorafgaand aan de laatste speelronde. Toivonen: "Ik dacht echt dat sc Heerenveen van Feyenoord zou gaan winnen. Helaas is dat niet gebeurd."

Toivonen voelt zich niet in de steek gelaten door SC Heerenveen. De Zweedse captain van PSV: "Ik ben eerder boos op de regels, maar bovenal op onszelf. We hebben te vaak onnodig punten laten liggen." Toivonen heeft zelf nog een contract tot de zomer van 2014 en denkt nog na over zijn toekomst.

De Zweeds international: "Ik wil graag in de Champions League spelen. Op dit moment speelt er niks, maar als er een bod komt, luister ik beter dan voorheen. Maar ik zeg niet dat ik op zeker vertrek. Het hangt er ook van af wat PSV met me wil."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!