Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Ahmadi ziet langer verblijf wel zitten


7 mei 2012 - Karim El Ahmadi was dit seizoen een van de sterkhouders bij Feyenoord. Opvallend omdat Feyenoord hem vorig seizoen nog liever kwijt dan rijk was. De Rotterdammers leurden opzichtig met de middenvelder. Nu kan niemand in De Kuip nog om El Ahmadi heen.

De Marokkaanse middenvelder was een van de gangmakers voor het huidige succes van Feyenoord. El Ahmadi in De Telegraaf: "Ja, dit is misschien wel mijn beste seizoen geweest tot dusver in de eredivisie." El Ahmadi kijkt zelfs al met een schuin oog naar zijn contract. De middenvelder ligt nog tot de zomer van 2013 vast maar Feyenoord wil graag verder.

"Ik heb veel aan onze trainer te danken", vervolgde El Ahmadi die in 2008 door Feyenoord voor 5 miljoen euro van FC Twente werd overgenomen. "Vanaf het begin klikte het tussen ons. Hij gaf me vertrouwen en het gevoel dat ik belangrijk ben voor de ploeg. Die waardering voor mij voel ik nu in heel de club, ook bij de fans. Wat mij betreft, kan ik nog lang bij Feyenoord blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!