Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'VVV en De Graafschap spelen zich veilig'


7 mei 2012 - VVV Venlo en De Graafschap weten zich via de promotie/degradatie-playoffs veilig te stellen, althans dat is de overtuiging van de Europese bookmakers. Sparta en Willem II zijn voor De Graafschap gevaarlijke outsiders.

Voor handhaving van VVV Venlo wordt 1,40 keer de inleg uitgekeerd. Voor De Graafschap is dat 2,10 keer de inleg. VVV Venlo begint de playoffs donderdag met een uitwedstrijd tegen Cambuur terwijl De Graafschap op bezoek moet in De Vliert bij FC Den Bosch.

VVV Venlo moet het bij een positief resultaat tegen SC Cambuur opnemen tegen de winnaar van de duels tussen Helmond Sport en FC Eindoven. Het VVV Venlo van trainer Ton Lokhoff lijkt ook in deze wedstrijden de grote favoriet.

Hoe anders is dat voor De Graafschap. Het treft eerst FC Den Bosch in een tweestrijd en moet het vervolgens opnemen tegen de winnaar van Sparta Rotterdam - Willem II. Beide clubs (beide gequoteerd voor 3,50 keer de inleg bij promotie) investeerden voorafgaand aan dit seizoen voldoende in hun selectie om het De Graafschap bijzonder lastig te maken.

Programma donderdag
19.00 uur | FC Den Bosch - De Graafschap
20.00 uur | Willem II - Sparta Rotterdam
20.00 uur | Helmond Sport - FC Eindhoven
21.00 uur | SC Cambuur - VVV Venlo.

Meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!