Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mogelijke tegenstanders Feyenoord in CL


7 mei 2012 - Het Europese seizoen van Feyenoord begint komende zomer op 31 juli/1 augustus met de derde voorronde van de Champions League. Op basis van de huidige standen in de verschillende Europese competities zet Feyenoord de mogelijke tegenstanders op een rijtje.

Door het ontbreken van Europees voetbal de afgelopen jaren heeft Feyenoord geen geplaatste status voor de voorronde van de Champions League. Feyenoord zal zich voor de Champions League moeten kwalificeren via de niet-kampioenen route.

Tweede voorronde Champions League (10 clubs)
Geplaatst: Sporting Braga (Portugal), Dinamo Kiev (Oekraine), PAOK Saloniki (Griekenland), Spartak Moskou (Rusland) en Fenerbahce (Turkije)

Ongeplaatst: FEYENOORD, Club Brugge ( BelgiŽ ), Rapid Boekarest ( RoemeniŽ ), FC Nordsjaelland (Denemarken) en Motherwell (Schotland),

Derde voorronde Champions League (10 clubs)
Geplaatst: Sporting Braga (Portugal), Tottenham Hotspur (Engeland), Dinamo Kiev (Oekraine), PAOK Saloniki (Griekenland) en Udinese (Italie).

Ongeplaatst: FEYENOORD, Spartak Moskou (Rusland), Malaga (Spanje), Lille (Frankrijk) en Borussia Monchengladbach (Duitsland).

*In bovenstaande schets is uitgegaan van een situatie waarbij de best gequoteerde ploegen doorgaan naar de volgende ronde. Alleen Feyenoord is hierin uiteraard een uitzondering om te achterhalen wat de mogelijke tegenstanders in de derde voorronde zijn. Op dit moment zijn de competities in een aantal landen de competitie nog niet afgelopen. Er is nu uitgegaan van de huidige stand.

Mocht Feyenoord zich niet kwalificeren voor de Champions League betekent uitschakeling in de tweede voorronde dat het instroomt in de vierde (en laatste) vooronde van de Europa League. Uitschakeling in de derde voorronde betekent plaatsing voor de groepsfase van de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!