Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk haalt Buttner bij selectie


7 mei 2012 - Bert van Marwijk heeft direct na het afzeggen van Erik Pieters een nieuwe linksback opgeroepen. Alexander Buttner van Vitesse behoort tot de voorselectie van 36 spelers voor Euro 2012.

Momenteel is Alexander Buttner nog met Vitesse aan het strijden voor een ticket voor de Europa League in de Europese playoffs. Aartsrivaal NEC is donderdag de eerste tegenstander, zondag is de return. Mocht Vitesse doorgaan dan zal Buttner de trainingsstage op 14 en 15 mei in Hoenderloo moeten missen.

De 23-jarige Buttner is bezig aan een sterk seizoen in Arnhem waar hij zowel speelminuten maakte als linksback en linkshalf. In de voorlopige selectie is Buttner samen met Jethro Willems (18) de enige echte linksback. Andere spelers die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen zijn Nick Viergever (AZ), Stijn Schaars (Sporting Lissabon) en Vurnon Anita (Ajax).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!