Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buttner trots op kans bij Nederlands Elftal


7 mei 2012 - Door het wegvallen van Erik Pieters moest Bert van Marwijk op zoek naar een extra linksback voor zijn voorlopige selectie. Alexander Buttner van Vitesse werd opgeroepen.

De linksback van Vitesse was bijzonder trots op deze uitverkiezing. Buttner verklaarde tegenover Omroep Gelderland: "Dit is echt een jongensdroom. Ik besef het nog niet helemaal. Heel bijzonder. Het is een grote eer voor mij dat ik alleen al bij de voorselectie zit."

Aanvankelijk zat Buttner dus niet eens bij de selectie. "Maar ik was er ook niet mee bezig en dus was dat ook geen teleurstelling. Hier doe je het allemaal voor. Ik ga ook zeker genieten." Het leverde Buttner een drukke middag op. "Ik ben zoveel gebeld, dat is onvoorstelbaar. Mijn batterij is nu bijna leeg en was een paar uur geleden nog helemaal vol."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!