Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg, Krul en Vorm zeker van Euro 2012


7 mei 2012 - Bert van Marwijk weet al precies welke drie keepers hij zal meenemen naar het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraine. Maarten Stekelenburg, Tim Krul en Michel Vorm hoeven zich geen zorgen te maken over hun plaats in de selectie.

Vandaag prijkten de namen van vijf doelmannen op de voorlopige lijst van Bert van Marwijk van 35 spelers. Naast Stekelenburg, Krul en Vorm stonden daar de namen van Jasper Cillessen (Ajax) en Erwin Mulder (Feyenoord). Een definitieve plaats in de EK-selectie kan het jonge tweetal echter vergeten.

"Wij hebben drie vaste keepers en die gaan naar het EK. Voor de andere keepers die we hebben opgenomen in de voorselectie wordt het in Hoenderloo echt een trainingsstage", aldus bondscoach Bert van Marwijk in gesprek met het ANP. Opvallend was de keuze voor met name Cillissen wel. De doelman moet Kenneth Vermeer voor meer dulden bij Ajax.

"Jasper is vorig jaar meegegaan naar Zuid-Amerika", aldus Van Marwijk over de huidige reservedoelman van Ajax die vorig seizoen nog als keeper van NEC naar Zuid Amerika ging. "We hebben goede ervaringen met hem. We willen zien hoe hij er voor staat. Maar mocht er iets met de eerste drie keepers gebeuren, komt Vermeer in aanmerking voor het EK."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!