Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax praat met Raiola over Narsingh


7 mei 2012 - Ajax hoopt snel zaken te kunnen doen met SC Heerenveen. Op korte termijn hoopt het Luciano Narsingh over te nemen. Ajax sprak deze ochtend al met diens zaakwaarnemer Mino Raiola over de persoonlijke voorwaarden van de aanvaller.

Volgens Voetbal International heeft SC Heerenveen bij Ajax kenbaar gemaakt pas over de transfersom te willen praten als de club tot een persoonlijk akkoord komt met de 21-jarige Narsingh. Eerder wees SC Heerenveen nog een bod van 3 miljoen euro op Narsingh van Ajax af.

Naast Ajax zouden volgens Voetbal International ook PSV en het Fulham van Martin Jol belangstelling hebben in de Koning van de Assist van het seizoen 2011/2012. Narsingh zou zelf juist aan hebben gegeven zijn volgend jaar aflopende contract niet te willen verlengen.

Frank de Boer maakt zich bij Ajax ook sterk voor een nieuwe verbintenis van Miralem Sulejmani. Volgende week zal Ajax gaan praten met Sulejmani. De Servische buitenspeler ligt nog tot volgend jaar zomer vast. Ismail Aissati kan eveneens een nieuwe aanbieding verwachten. De middenvelder kan komende zomer transfervrij zijn, hij heeft een aflopende verbintenis.

Dmitri Bulykin en Nicolás Lodeiro vertrekken juist uit de Amsterdam ArenA. Bulykin krijgt geen nieuw contract aangeboden terwijl Ajax de optie in het contract met Lodeiro niet zal lichten. Ajax had een optie om het contract met Loderi met 2 seizoenen te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!