Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil focus op Europese playoffs


7 mei 2012 - FC Twente zal de komende twee weken niet met andere clubs onderhandelen. Voorzitter Joop Munsterman is van mening dat het elftal zich nu volledig moet richten op de Europese playoffs waar RKC Waalwijk de eerste tegenstander zal zijn.

"Wij staan momenteel niet op ontvangst. Iedereen moet zich eerst concentreren op de play-offs, want daarin valt voor ons nog wat te verdienen. Daarna zien we wel wat er gebeurt", aldus Munsterman in gesprek met Voetbal International.

De afgelopen weken sprak FC Twente uitgebreid met et Portugese Benfica over Ola John. Er zou zelfs een eerste bod van 6 miljoen euro zijn uitgebracht terwijl FC Twente aan het dubbele van dat bedrag denkt. Munsterman: "Het heeft ook geen zin om verder te praten. Ola John moet eerst zelf een waardeoordeel over een eventuele overgang naar Benfica geven."

Er is ook interesse voor rechtsback Roberto Rosales. Uit de Bundesliga hebben VfL Wolfsburg, Bayer Leverkusen en Werder Bremen belangstelling. Zaakwaarnemer Daniel Evrard stelde dat Fulham interesse heeft in Nacer Chadli. Evrard: "Ik word een beetje nerveus van die Evrard. Hij komt met allerlei clubs op de proppen, maar mij bellen ze nooit. Wij zijn met geen enkele club in gesprek."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!