Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fulham wil Heerenveen-duo


8 mei 2012 - SC Heerenveen dreigt deze zomer de voorlopige aanval kwijt te raken. Het Fulham van Martin Jol is namelijk bereid met een miljoenendeal zowel Luciano Narsingh als Oussama Assaidi over te nemen. Gisteren waren de beide vleugelspelers al de gehele dag in Londen.

Al langer was bekend dat er veel belangstelling was voor Bas Dost. Met 32 doelpunten in de Eredivisie heeft hij zich in de picture gespeeld bij een groot aantal clubs. Wolfsburg lijkt de beste papieren te hebben. Vandaag komt De Telegraaf met het verhaal dat Fulham gisteren bezoek kreeg van de 21-jarige Narsingh en de 23-jarige Assaidi. Samen met zaakwaarnemer Mino Raiola kregen ze een rondleiding bij Fulham en spraken ze over hun persoonlijke eisen.

SC Heerenveen was op de hoogte van het bezoek van Narsingh en Assaidi aan Fulham. "We hebben Mino Raiola en de spelers ruimte gegeven om te gaan praten", zegt technisch directeur Johan Hansma van Heerenveen in gesprek met De Telegraaf. "Narsingh en Assaidi moeten zelf een goed gevoel hebben bij een club. Het heeft geen zin als wij een akkoord bereiken met een club en de spelers willen er niet naar toe. Om een transfer te laten slagen heb je drie partijen nodig."

Wanneer de spelers het met Fulham eens kunnen worden dan zal de Engelse club aan de onderhandelingstafel met SC Heerenveen verschijnen. Zowel Narsingh als Assaidi hebben in Friesland nog een contract tot de zomer van 2013. Het moet dus deze zomer tot een transfer komen om een transfervrij vertrek te voorkomen. Fulham zou bereid zijn een bedrag van ruim 10 miljoen euro neer te tellen voor beide spelers.

De nieuwe trainer Marco van Basten wacht dus samen met technisch manager Johan Hansma komende zomer een forse uitdaging om de zo succesvolle aanval te vervangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!