Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertonghen zet zinnen op Tottenham Hotspur


8 mei 2012 - Jan Vertonghen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur, zo veel werd duidelijk nadat de Belgisch international door De Telegraaf werd gesproken naar aanleiding van de Voetballer van het Jaar-verkiezing.

Vertonghen hoopt dat Ajax cooperatief is: "Ik heb veel aan Ajax te danken, maar ik heb ook altijd mijn hele ziel en zaligheid gegeven. Mijn waardering voor de club en supporters is groot. Ik zou het verschrikkelijk vinden als mijn afscheid wordt ontsierd door verstoorde verhoudingen, omdat Ajax 'tot op het bot' blijft vasthouden aan de hoofdprijs. Natuurlijk wil ik dat Ajax er financieel beter van wordt, maar het bedrag dat Tottenham wil betalen, lijkt me – misschien nog met een klein beetje extra – alleszins redelijk."

"Over een jaar kan ik voor niets weg. Ik hoop dat dit besef er is, want een wekenlang slepende transfer als bij Maarten Stekelenburg lijkt me heel wrang. Hij kwam pas aan het einde van de voorbereiding bij AS Roma binnen. Ik wil goed instromen, gelijk met de andere spelers van Spurs beginnen."

"Tottenham is een fantastische traditieclub die voetbalt zoals ik het graag wil. Ajax was de perfecte club voor mij, maar Spurs komt daar nu al heel dicht bij in de buurt. Ze kopen jonge, gretige, aanvallend denkende spelers aan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!