Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miljoenen lonken voor Feyenoord


8 mei 2012 - Er lonken voor Feyenoord al miljoenen als de derde voorronde van de Champions League wordt gewonnen, dat becijferde De Telegraaf. Wanneer het in de vierde voorronde deelneemt dan levert dat al 2,1 miljoen euro op.

In de derde voorronde wacht Feyenoord nog een relatief minder sterke tegenstander en dat moet te doen zijn. In de vierde voorronde komen er een aantal sterke namen bij. Naast de 2,1 miljoen euro die Feyenoord kan verdienen in de vierde en laatste voorronde komt daar natuurlijk ook nog de recettes van kaartverkoop op.

Mocht Feyenoord de groepsfase behalen dan wacht de club 3,9 miljoen euro aan startgeld en 550.000 euro per gespeeld groepsduel. Een zege levert 800.000 euro op, een gelijkspel 400.000 euro. Het bereiken van het eindtoernooi zou Feyenoord dus zo maar 10 miljoen euro kunnen opleveren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!