Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Khalid Boulahrouz ziet Serie A wel zitten


8 mei 2012 - Na de Duitse, Engelse en Spaanse competitie hoopt Khalid Boulahrouz komende zomer op een Italiaans avontuur. De 30-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij VfB Stuttgart en wil nog graag eens in de Serie A actief zijn.

"Een Italiaanse club zou mooi zijn", zegt de international in gesprek met Voetbal International. De 30-jarige verdediger werd al eens in verband gebracht met de Italiaanse topclub AC Milan. "Ik weet dat Milan dit seizoen meerdere keren voor me op de tribune heeft gezeten."

"Maar ik kan niet inschatten hoe concreet hun interesse momenteel is. De overstap naar een topclub in de Serie A zou fantastisch zijn. Ik denk dat ik met mijn speelwijze goed zou passen in die competitie. Binnenkort ga ik met mijn zaakwaarnemer alles op een rijtje zetten. Het zou goed zijn als er vóór het EK duidelijkheid is."

Duitse media brengen Boulahrouz in verband met ajax, zelf ziet hij dat nog niet zitten. "Boulahrouz is transfervrij, dus die zal wel naar Ajax gaan. Terwijl ik nog geen behoefte heb om terug te keren naar Nederland. Mijn voorkeur gaat uit naar Italië of een andere buitenlandse topcompetitie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!