Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drenthe hoopt op terugkeer bij Feyenoord


8 mei 2012 - Royston Drenthe voelt iets voor een terugkeer naar Feyenoord, zo verklaarde linkspoot in een interview met RTV Rijnmond. De 25-jarige Rotterdammer verruilde in 2007 Feyenoord voor Real Madrid maar kon de afgelopen jaren niet doorbreken.

Drenthe was duidelijk in gesprek met RTV Rijnmond. 'Ik wil weer doen wat ik leuk vind en dat is voetballen, bovendien is Rotterdam mijn stad. Feyenoord heeft mij nog niet gebeld, maar natuurlijk zou ik een terugkeer niet erg vinden. Misschien bel ik ze zelf wel op.'

De linkspoot tekende in 2007 een miljoenencontract bij Real Madrid. Die verbintenis loopt nu ten einde. De afgelopen twee jaar werd Drenthe verhuurd aan respectievelijk Hercules Alicante en Everton. Ondanks dat hij bij beide clubs een basisplaats had kwam hij ook in opspraak vanwege zijn matige discipline.

Het is onduidelijk of Feyenoord iets voelt voor een terugkeer van Drenthe die het predikaat 'lastig' op zich heeft. Ronald Koeman weet waarschijnlijk als geen ander hoe hij spelers als Drenthe kan prikkelen en ze tot grote daden in staat kan stellen. Drenthe zou wel de Europese ervaring brengen die het jonge elftal ontbeert.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!