Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelaar hoopt op buitenlands avontuur


9 mei 2012 - Orlando Engelaar hoopt op een buitenlands avontuur. De middenvelder sluit daarmee het hoofdstuk PSV waar hij onder Fred Rutten nauwelijks aan spelen toekwam. Diens vervanger Philip Cocu gebruikte hem als invaller.

De zaakwaarnemer van Engelaar, Edward Burleson, stelt dat een overstap naar een andere Nederlandse club onrealistisch is. Volgens het Eindhovens Dagblad wil Engelaar er financieel niet op achteruit gaan. Engelaar is een van de best betaalde spelers in de Eredivisie. Een voorkeur voor een buitenlandse competitie heeft de 32-jarige Engelaar niet.

PSV staat een vertrek van Engelaar niet in de weg. Een mogelijke transfer zou voor PSV een flinke besparing op de salariskosten opleveren. Engelaar speelde eerder voor NAC Breda, KRC Genk, FC Twente en Schalke 04. Engelaar heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!