Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Agustien blijft Swansea City trouw


9 mei 2012 - Kemy Agustien maakte een mooi seizoen door met Swansea City. Zijn club behoorde voorafgaand aan het seizoen tot de degradatiekandidaten, al snel speelde de club uit Wales zich veilig. De 25-jarige Agustien mocht geregeld meespelen.

Op korte termijn zal Agustien zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij Swansea City tot de zomer van 2014. "We hebben daar een mondeling akkoord over bereikt", aldus Agustien die in Nederland actief was voor RKC Waalwijk, AZ, Roda JC, Willem II in gesprek met De Telegraaf

Agustien: "Helaas miste ik de laatste weken door een enkelblessure, maar met dertien competitieduels, twee bekerwedstrijden en in totaal zeven basisplaatsen kan ik redelijk tevreden zijn. Ik ben altijd in mijn kwaliteiten blijven geloven. Gelukkig heeft de manager (Brendan Rodgers, red.) veel vertrouwen in me."

De middenvelder vervolgde in De Telegraaf: "Ik had een aflopend contract, met een optie voor Swansea City voor nog een seizoen. Maar de club wilde graag een heel nieuwe deal maken. Uit de verbeterde verbintenis spreekt heel veel respect. Daarnaast vind ik het heerlijk om in Wales te leven."

Zoals gezegd verraste Swansea City dit seizoen met een elfde plaats als gevolg. "Maar ik vind onze positie niet raar. In ons eerste jaar in de Premier League hadden we negen van de tien keer meer balbezit dan de tegenstander. ls de competitie een week langer had geduurd, zou ik nu nog kunnen spelen. Ik neem kort vakantie en zorg dat ik optimaal aan de start van het nieuwe seizoen verschijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!