Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Spurs nog niet eens over Vertonghen


9 mei 2012 - Jan Vertonghen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur. Het is echter de vraag of het tot een transfer zal komen. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog erg groot, het Algemeen Dagblad spreekt over een verschil van miljoenen euro's.

Tottenham Hotspur ziet in de Belgische aanvoerder van Ajax een welkome versterking voor komend seizoen. De ploeg van manager Harry Redknapp is niet bereid de hoofdprijs te betalen omdat Vertonghen in Amsterdam nog een eenjarig contract heeft.

Tot dusver is de club uit Londen de enige die serieuze belangstelling heeft en zich ook daadwerkelijk bij Ajax heeft gemeld. Eerder werd Vertonghen al wel in verband gebracht met Arsenal, Newcastle United en Manchester United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 11 mei 2012 om 14:51
Ajax fans! Kom laat je liefde voor Ajax! Ajax moet tot 40000 stemmen in de poll! Laten we haar helpen ze krijgen! Ga naar de link onderaan van het bericht en stem wat meer! Door te klikken op de "back" / "Reload" Je kunt opnieuw en opnieuw en zonder beperking te stemmen. Ik heb gestemd 200 keer in dit poll. Stuur deze link op alle mogelijke manieren. Alle Ajax-fans zouden moeten weten dit poll. Hier is de link-
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!