Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch versterkt zich met jong duo


9 mei 2012 - FC Den Bosch heeft zich versterkt met een tweetal jonge spelers. Het gaat om Moreno Rutten en Anthony van den Hurk uit respectievelijk de jeugd van Feyenoord en PSV. Beide spelers sluiten per 1 juli aan bij de selectie van FC Den Bosch

Beide spelers zijn al bekend met FC Den Bosch. Van den Hurk speelde in het verleden al voor de jeugd van FC Den Bosch totdat PSV hem uit die jeugdopleiding oppikte. Nu komt het tot een terugkeer van Van den Hurk die het afgelopen seizoen actief was bij PSV A1 en Jong PSV. In tegenstelling tot zijn ploeggenoten Zakaria Labyad en Mephis Depay kon de aanvaller de stap naar het eerste elftal nog niet maken.

Moreno Rutten is juist geboren en getogen in Den Bosch. Opvallend genoeg heeft de verdediger nooit in de jeugd van FC Den Bosch gespeeld. Na een periode in de jeugd bij Willem II volgde de overstap naar Feyenoord. Evenals Van den Hurk is Rutten uitgekomen voor verschillende vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Technisch directeur Fred van der Hoorn: "We zijn blij dat we deze twee talentvolle jongens aan onze selectie kunnen toevoegen deze zomer. Het zijn jongens uit de regio die uitstekend passen binnen ons technische profiel. Moreno is een speler met intrinsieke verdedigende kwaliteiten, die zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie kan spelen. Anthony is een snelle, technisch vaardige spits met een neusje voor de goal. Beide heren maken een gretige indruk op ons. Als technische staf zijn we er van overtuigd dat zij zich bij ons op uitstekende wijze verder zullen gaan ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!