Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente maakt werk van Schilder


9 mei 2012 - FC Twente maakt serieus werk van Robbert Schilder. De linkspoot van NAC Breda, die ook in de belangstelling staat van SC Heerenveen, sprak vandaag namelijk in een hotel in Hengelo met Steve McClaren.

FC Twente heeft al langer belangstelling in Schilder. Verwacht werd dat de Tukkers in de linkspoot de ideale linksback zien. Schilder heeft immers zowel defensieve als offensieve kwaliteiten. Schilder vertelde na afloop van het gesprek met McClaren tegenover TC Tubantia: "FC Twente ziet me in eerste instantie als middenvelder. Maar dat ik ook als linksback uit de voeten kan is een voordeel."

NAC Breda verlangt een bedrag van 1,5 miljoen euro. Vanwege de financiele situatie in Breda zou NAC ook openstaan voor een lager bedrag en een aantal spelers op huurbasis. Inkomsten uit transfers moeten namelijk direct naar openstaande posten toe. FC Twente zou daar niet onwelwillend tegenover staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!