Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in gesprek met Simon Poulsen


10 mei 2012 - Ajax maakt duidelijk werk van de selectie voor komend seizoen. Het legde inmiddels Lasse Schone (NEC) al vast terwijl er nog gesprekken met Niklas Moisander (AZ) en Luciano Narsingh (Heerenveen) op de rol staan. Ajax heeft nu ook Simon Poulsen een bod gedaan.

Volgens De Telegraaf kan Poulsen in Amsterdam een tweejarig contract tekenen. De offensief ingestelde back uit Denemarken heeft een aflopend contract bij AZ en is dus komende zomer transfervrij. Poulsen ziet bij Ajax een mooie rol voor hem weggegelegd. Poulsen in De Telegraaf: "In de Champions League uitkomen, is een pré. Maar de manier van spelen - aanvallend - en de kans op speeltijd vind ik belangrijker."

Ajax zit ook komend seizoen krap met spelers voor de linksbackpositie. Nicolai Boilesen en Daley Blind zijn de opties. Boilesen heeft door aanhoudend blessureleed nog niet laten onomstreden te zijn. Nu zou Ajax haar slag willen slaan met Poulsen. Alle partijen zouden interesse hebben. Poulsen kan twee jaar bij Ajax spelen en op zijn 29ste nog een nieuwe transfer maken. Bij Ajax heeft men twee jaar de tijd om Boilesen klaar te stomen voor het grote werk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 11 mei 2012 om 14:51
Ajax fans! Kom laat je liefde voor Ajax! Ajax moet tot 40000 stemmen in de poll! Laten we haar helpen ze krijgen! Ga naar de link onderaan van het bericht en stem wat meer! Door te klikken op de "back" / "Reload" Je kunt opnieuw en opnieuw en zonder beperking te stemmen. Ik heb gestemd 200 keer in dit poll. Stuur deze link op alle mogelijke manieren. Alle Ajax-fans zouden moeten weten dit poll. Hier is de link-
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!