Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel denkt aan Spaans talent


10 mei 2012 - Een zware uitdaging voor Martin van Geel komende zomer. De technisch directeur moet op zoek naar een vervanger van John Guidetti. Bij voorkeur wordt de selectie met een naderend Europese campagne nog in de breedte versterkt.

Bij Manchester City zou Van Geel heeft inmiddels een interessante speler voor komend seizoen gevonden. Het gaat om het Spaanse supertalent Denis Suárez. De achttienjarige aanvallende middenvelder staat te boek als een van de grootste talenten van Europa.

'Inderdaad een heel aantrekkelijke speler', aldus Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. Van Geel zag de speler eerder aan het werk bij de reserves van Manchester City tegen KV Mechelen. Van Geel: 'Ik heb na dat duel gezegd dat er bij dat elftal van Manchester City minimaal drie heel interessante spelers rondliepen. Maar we kunnen ons geld maar één keer uitgeven.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!