Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jogne Duitse spits voor SC Heerenveen


10 mei 2012 - SC Heerenveen heeft zich versterkt met de Duitse aanvaller Mark Uth. De twintigjarige aanvaller komt transfervrij over van FC Koln. De linksbenige aanvaller had een aflopende verbintenis bij de degradant uit de Bundesliga. In Friesland tekende Uth voor drie seizoenen.

Uth behoorde het afgelopen seizoen tot de selectie van 1. FC Köln maar maakte inmiddels wel zijn debuut voor Duitsland onder 20. Uth speelde zijn gehele loopbaan in Keulen. Tussen 2004 en 2007 speelde de aanvaller in de jeugdopleiding van 1. FC Köln. Na een uitstapje tussen 2007 en 2009 bij Viktoria Keulen keerde de aanvaller weer terug bij de 1. FC.

In het seizoen 2009/2010 scoorde Uth voor FC Köln Odder 19 maar liefst 24 keer in 24 duels. Een jaar later volgde de overstap naar de reserves waarin hij 7 keer tot scoren kwam in 23 duels.Dit seizoen behoorde Uth tot de eerste selectie van 1. FC Köln, en was hij topscorer van de voorbereiding. Tot een debuut in de Budnesliga kwam het niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!