Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV stelt Advocaat aan als trainer


10 mei 2012 - Dick Advocaat is zoals verwacht de nieuwe trainer van PSV. Eerder waren er al geruchten in die richting nadat Advocaat aangaf zijn baan als bondscoach van Rusland na het Europees Kampioenschap zou opzeggen.

De 64-jarige Advocaat tekende in Eindhoven een eenjarig contract. Advocaat was eerder tussen 1995 en 1998 al als coach van PSV actief. Technisch manager Marcel Brands is op de website van PSV opgetogen over de komst van Advocaat: "PSV wilde graag een toptrainer aantrekken en Dick Advocaat was enthousiast over PSV."

Brands vervolgde op PSV.nl: "Zijn keuze voor PSV, ondanks zeer lucratieve financiële aanbiedingen uit bijvoorbeeld Rusland, sterkt ons in het vertrouwen in de samenwerking. Hij kent de club uit zijn eerdere periode en ziet veel potentie in de beoogde spelersgroep. Advocaat kijkt er ook naar uit om samen te werken met een aantal jonge assistenten die tevens een succesvol verleden hebben als speler onder hem bij PSV."

Advocaat was na zijn vertrek in 1998 actief bij Glasgow Rangers, het Nederlands elftal, Borussia Mönchengladbach, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea, Zenit St. Petersburg, België, AZ en de afgelopen jaren dus Rusland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!