Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Bosch en De Graafschap in evenwicht


10 mei 2012 - FC Den Bosch en De Graafschap hielden elkaar vandaag in de Bossche Vliert in stand. Het eerste treffen tussen de club uit de Jupiler League en de nummer zeventien van de Eredivisie in het kader van de promotie/degradatie-playoffs eindigde vanavond in 0-0.

De Graafschap hield vanavond de boot af. De ploeg van Richard Roelofsen (foto) had een defensieve instelling. Als er een team aanspraak mocht maken op de overwinning dan was het FC Den Bosch. De thuisploeg probeerde te voetballen maar kon het De Graafschap ook weer niet heel lastig waren.

De grootste kans van de wedstrijd was vlak voor tijd voor Ralf Seuntjens. De invaller aan Den Bosch-zijde kwam oog in oog met De Graafschap-doelman Yves de Winter maar zijn inzet ging net naast. Het bleef in Den Bosch dan ook bij 0-0. Wel zou vlak voor tijd nog Ties Evers met een tweede gele en dus rode kaart het veld moeten verlaten.

Aanstaande zondag staat in Doetinchem de return op het programma. De wedstrijd op De Vijverberg begint om 12.30 uur.

Overige uitslagen promotie/degradatie
Helmond Sport - FC Eindhoven 1-0
Willem II - Sparta Rotterdam 2-1

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 13 mei 2012 om 13:37
Ajax fans! Ajax moeten krijgen 40000 stemmen, dus we moeten blijven zoveel mogelijk stemmen! Ga in op de onderstaande link en stem. Door te klikken op de "back" / "Reload", kunt u stemmen als je wilt, zonder beperkingen! Ook je vrienden uitnodigen en andere Ajax-fans om deel te nemen en te beïnvloeden. Samen helpen we Ajax om de 40000 stemmen te krijgen! Hier is de link
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!