Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Omstreden goal nekt Vitesse tegen NEC


10 mei 2012 - Er zal de komende dagen nog veel worden nagepraat over het duel NEC - Vitesse in de strijd om Europees voetbal. De burenruzie eindigde in een 3-2 overwinning voor Nijmegen, Arnhem bleef teleurgesteld achter. Twee dubieuze momenten leverde het elftal van John van den Brom een nederlaag op.

De thuisploeg begon sterk aan het duel. Vitesse zat in de onderdrukking maar kwam wel op voorsprong. Op aangeven van Chanturia was het Hofs die vrij kon binnenkoppen, NEC-doelman Babos was kansloos. Lang stond de 0-1 niet op het bord. De 0-2 leek er aan te komen. Het werd echter binnen tien minuten 1-1. Piet Velthuizen redde knap op een kopbal van Conboy maar had geen weerwoord op de rebound van de inkomende Foor.

In De Goffert werd ook gerust met 1-1. Na rust werd er even gevoetbald totdat scheidsrechter Braamhaar het spel enige tijd moest stil leggen voor onweer. Na de hervatting bracht Wilfried Bony Vitesse op voorsprong: 1-2. Aan NEC-zijde werd gedacht aan een overtreding van Van der Struijk voorafgaand aan de goal van de Ivoriaanse aanvaller.

Elf minuten voor tijd kreeg NEC makkelijk een strafschop. Van der Struijk werd bestraft en het was Lasse Schone die de strafschop onberispelijk binnen schoot achter Piet Velthuizen. In de minuten die volgde hield Babos zijn ploeg op de been na een goed afstandsschot van Bony. Twee minuten voor tijd kwam NEC op 3-2 na een eigen goal van Van der Struijk. Uit televisiebeelden leek het echter of de bal de lijn niet was gepasseerd. Op advies van zijn grensrechter keurde Braamhaar het doelpunt goed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 11 mei 2012 om 14:50
Ajax fans! Kom laat je liefde voor Ajax! Ajax moet tot 40000 stemmen in de poll! Laten we haar helpen ze krijgen! Ga naar de link onderaan van het bericht en stem wat meer! Door te klikken op de "back" / "Reload" Je kunt opnieuw en opnieuw en zonder beperking te stemmen. Ik heb gestemd 200 keer in dit poll. Stuur deze link op alle mogelijke manieren. Alle Ajax-fans zouden moeten weten dit poll. Hier is de link-
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!