Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV komt niet tot scoren in Leeuwarden


10 mei 2012 - In navolging van De Graafschap heeft ook VVV Venlo haar eerste wedstrijd in de promotie/degradtie-playoffs niet weten te winnen. Op bezoek bij SC Cambuur werd met 0-0 gelijk gespeeld.

Bijna 7.000 toeschouwers zagen een offensief ingesteld VVV Venlo. De nummer zestien van de Eredivisie kon de Friese defensie echter niet slechten en moet met een lange busreis terugkeren met een doelpuntloos gelijkspel. Aanstaande zondag is de return in Venlo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 13 mei 2012 om 13:37
Ajax fans! Ajax moeten krijgen 40000 stemmen, dus we moeten blijven zoveel mogelijk stemmen! Ga in op de onderstaande link en stem. Door te klikken op de "back" / "Reload", kunt u stemmen als je wilt, zonder beperkingen! Ook je vrienden uitnodigen en andere Ajax-fans om deel te nemen en te beïnvloeden. Samen helpen we Ajax om de 40000 stemmen te krijgen! Hier is de link
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!