Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel in beeld bij Real Madrid


11 mei 2012 - Real Madrid wordt genoemd als mogelijk nieuwe club voor Gregory van der Wiel. De rechtsback van Ajax en het Nederlands Elftal wordt door Marca genoemd als de ideale aanvallend ingestelde rechtsback waar Real Madrid naar op zoek is.

Gregory van der Wiel heeft bij Ajax nog een eenjarig contract. Toch denkt Ajax voor de international nog circa 10 miljoen euro te kunnen bijschrijven. Volgens Marca is Real Madrid hier in mee te gaan. De 24-jarige Van der Wiel is gezien zijn leeftijd namelijk interessant voor de ploeg van Jose Mourinho. De back zou in Madrid de concurrentie aan moeten gaan met Alvaro Arbeloa. Mourinho gebruikte het afgelopen seizoen zeven verschillende spelers voor de rechtsbackpositie.

Marca stelt overigens dat Real Madrid niet de enige club is die belangstelling heeft. Ook AS Roma en Chelsea houden de situatie van Van der Wiel in de gaten. Eerder haakte Valencia af vanwege de vraagprijs van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 13 mei 2012 om 13:35
Ajax fans! Ajax moeten krijgen 40000 stemmen, dus we moeten blijven zoveel mogelijk stemmen! Ga in op de onderstaande link en stem. Door te klikken op de "back" / "Reload", kunt u stemmen als je wilt, zonder beperkingen! Ook je vrienden uitnodigen en andere Ajax-fans om deel te nemen en te beïnvloeden. Samen helpen we Ajax om de 40000 stemmen te krijgen! Hier is de link
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!