Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bereid ver te gaan richting Sporting en Labyad


12 mei 2012 - PSV is het bereid hard te spelen richting Zakaria Labyad en Sporting Lissabon. De middenvelder mag dan wel op huizenjacht zijn in Lissabon maar voor PSV is het laatste woord in deze soap nog niet gezegd.

'Als het moet, wordt dit nog een vervelende zaak', stelt manager Marcel Brands in AD Sportwereld. 'Maar pas als Sporting op een normale manier met ons in gesprek gaat. Daar is tot dusverre geen sprake van.' Sporting Lissabon heeft te kennen gegeven dat het Labyad als transfervrij beschouwt. Vervolgens heeft Labyad een vijfjarig contract getekend.

Zakaria Labyad zal zijn huidige contract bij PSV, dat nog twee jaar loopt, juridisch moeten aanvechten. PSV kan anders de transfer blokkeren. Bij een arbitragezaak lijkt PSV kansloos omdat het contract en bijbehorende optie (2 jaar verlenging) niet in lijn is met FIFA-richtlijnen. Toch wil PSV het tot een dergelijke zaak laten komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!