Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kuyt keert nog niet terug bij Feyenoord


14 mei 2012 - Dirk Kuyt voelt nog niets voor een terugkeer naar Feyenoord. De international heeft serieus met Feyenoord gesproken maar vindt nog te vroeg om nu al naar De Kuip terug te keren.

"Ik ben nog altijd maar 31 jaar", verklaart Kuyt in het Algemeen Dagblad. "Ik heb nu nog de ambitie en de fitheid om nog een keer voor het hoogst haalbare te gaan. Dat ik met Feyenoord in gesprek ben gegaan, geeft aan dat ik het een serieuze kans wilde geven."

Het lijkt er op dat Dirk Kuyt in zijn zoektocht naar speelminuten gaat vertrekken bij Liverpool. In de Engelse havenstad kwam hij in zijn zesde contractjaar maar weinig aan spelen toe. Bij Feyenoord had Kuyt 80% van zijn salaris moeten inleveren. Kuyt kon in De Kuip voor drie jaar tekenen. Kuyt deed nog wel een tegenvoorstel: een tienjarig contract, eerst als speler later als trainer. Feyenoord vond dat te riskant.

"Als je 35 of 36 bent, weet je dat je carrière er bijna op zit, maar ik ben pas 31, in de kracht van mijn leven. Nog twee, drie jaar in de buitenlandse top meedraaien, moet zeker lukken", aldus Kuyt die onder andere de belangstelling heeft getrokken van Hamburger SV en Fiorentina.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!