Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil nog jaren door met Frank de Boer


14 mei 2012 - Frank de Boer kan komende zomer een contract voor onbepaalde tijd tekenen. De clubleiding van Ajax ziet in Frank de Boer een coach die net zoals Alex Ferguson bij Mancheser United voor langere tijd aan een club wil binden.

De Boer heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014 maar daar komt snel verandering in. "Het is uniek in Nederland, maar we zetten in op een contract voor onbepaalde tijd en willen weten hoe Frank daar tegenover staat", aldus financieel directeur Jeroen Slop in gesprek met De Telegraaf.

"Het voordeel van een vast dienstverband is dat het rust creëert en Frank samen met Wim Jonk en Dennis Bergkamp zorg kan dragen voor de lange termijn, de cultuur van de club kan bewaken. Want Frank doet het wat Henri (van der Aat, red.) en mij betreft in alle opzichten uitstekend."

"Frank is een echte Ajacied, heeft Ajax in korte tijd zijn gezicht weer teruggegeven, speelt in het klassieke Ajax-systeem, is duidelijk en presteert boven verwachting", zo gaat Slop verder in zijn lofzang. "Wie kan er nog meer zeggen dat hij in achttien maanden twee keer kampioen van Nederland is geworden? Daarnaast is op De Toekomst het voetbalgevoel teruggekeerd. En de wedstrijd bij Manchester United heeft ons ook internationaal weer op de kaart gezet."

"Frank heeft gezegd tien jaar bij Ajax te willen blijven. En dat – misschien zelfs langer – vinden wij een goed idee. Aan het begin van komend seizoen zullen we met zijn zaakwaarnemer en hem om de tafel gaan. De intentie om te verlengen is al uitgesproken, maar we hebben geen haast", besluit Slop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!