Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maher staat open voor een transfer


15 mei 2012 - Het gaat snel met Adam Maher. De middenvelder verdiende afgelopen seizoen een basisplaats en won inmiddels ook de Johan Cruijff Prijs, de prijs voor het grootste talent in de Eredivisie. Maher zou zelfs al denken aan een vertrek bij AZ.

"Ik sta open voor een transfer", zei Maher tijdens de trainingsstage van Oranje tegenover De Telegraaf. "Ik heb al heel veel duels in AZ 1 gespeeld en ben sterker geworden. Ik zou een stap hoger kunnen en willen. Welke? Dat hou ik even voor me. Uit welke landen? Dan kun je alle landen noemen. Althans de grote voetballanden. En er zitten clubs tussen waar ik wel heen zou willen. Ik denk alleen na of het verstandig is, wil bij een nieuwe club wel aan spelen toekomen. Als er maar één andere speler is voor mijn positie, kan ik de concurrentie aangaan. Mijn voordeel is wel dat ik op alle plekken op het middenveld kan spelen."

Maher weet niet wat hij zou moeten kosten. "Of ik een gelimiteerde transfersom heb of dat AZ de hoofdprijs kan vragen? Geen idee. Dat is iets voor mijn zaakwaarnemer. Ik wil me nu op deze stage richten.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!