Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord sprak met ADO over Immers


16 mei 2012 - Er heeft een eerste gesprek plaatsgevonden tussen delegaties van Feyenoord en ADO Den Haag over Lex Immers. Tot een akkoord kwam het nog niet. Sterker nog, het verschil tussen vraag en aanbod liggen ver uit elkaar.

'Dat ging in goede harmonie. Het was een prettig gesprek, maar vraag en aanbod over de transfersom liggen nog ver uiteen', aldus Mark van der Kallen van ADO Den Haag in het Algemeen Dagblad. Van der Kallen voerde de gesprekken met medecommissaris Paul Beyersbergen. Aan de andere kant van de tafel zaten Martin van Geel (technisch directeur) en Eric Gudde (algemeen directeur). Volgende week staat een tweede gesprek op de rol.

Van Geel wil bevestigen dat er een gesprek is geweest, Immers was daarbij niet aanwezig. 'Maar de afspraak met ADO Den Haag is dat er inhoudelijk geen enkele mededeling wordt gedaan', benadrukt Van Geel in het Algemeen Dagblad. Ook wordt gemeld dat er gisteren ook gesproken is met de zaakwaarnemer van Bakkal. 'En daar kan ik nog geen ja of nee op zeggen. Er volgt een nieuwe afspraak.'

Duidelijk is dat Feyenoord graag Otman Bakkal wil behouden of anders Lex Immers wil aantrekken voor de nummer tien positie. Immers ziet een transfer naar Feyenoord wel zitten maar ligt nog tot de zomer van 2014 vast in Den Haag. Bakkal heeft een aflopende verbintenis bij PSV waarvan Feyenoord hem het afgelopen jaar huurde. Bakkal overweegt ook nog altijd een buitenlandse transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!