Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anderlecht wil John van den Brom als trainer


16 mei 2012 - Vitesse houdt rekening met een vertrek van trainer John van den Brom, zo meldt De Telegraaf. Volgens diverse bronnen staat Van den Brom bovenaan het lijstje van mogelijke trainers bij Anderlecht. De Belgische topclub heeft Vitesse inmiddels al geinformeerd over de interesse.

Merab Jordania, eigenaar van Vitesse, wil de rust rond het elftal voorlopig bewaren. Vitesse is nog aan het strijden voor Europees voetbal, daarvoor moet het donderdag en zondag wel zien af te rekenen met reuzendoder RKC Waalwijk. Indien Vitesse de tweestrijd wint dan stroomt het komend seizoen in de tweede voorronde van de Europa League.

Door het behalen van de playoffs via een zevende plaats op de ranglijst werd het contract van Van den Brom bij Vitesse automatisch met twee seizoenen verlengd. Het is onbekend wat de plannen van Jordania zijn met Van den Brom en of hij mogelijk mee zal werken om ruimte vrij te maken voor een nieuwe trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!