Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast op Jonathan de Guzman


16 mei 2012 - FC Twente hoopt te profiteren van de degradatie van Villarreal uit de Spaanse Primera Division, zo meldt De Telegraaf. In Jonathan de Guzman zien de Tukkers een welkome versterking voor komend seizoen.

FC Twente heeft bij Villarreal navraag gedaan over de mogelijkheden om De Guzman over te nemen. Eenvoudig zal dan niet gaan. Villarreal betaalde afgelopen zomer nog 8 miljoen euro aan Mallorca. De Guzman raakte na een trainerswissel echter zijn basisplaats kwijt en hoopt op een nieuwe club.

Naast een eventuele hoge transfersom is een ander struikelblok het salaris dat de oud-Feyenoorder momenteel bij Villarreal opstrijkt. Mogelijk dat de 24-jarige De Guzman echter wil inleveren om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!