Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel ziet AS Roma niet zitten


16 mei 2012 - Gregory van der Wiel ziet een transfer naar AS Roma niet zitten, dat liet hij weten op zijn eigen website. Van der Wiel wil graag komend seizoen in de Champions League acteren.

'Mijn zaakwaarnemer Hakim Slimani is op verzoek van de club een dag in Rome geweest en had een plezierig gesprek', aldus Van der Wiel op zijn eigen website. 'AS Roma wil mij overnemen van Ajax, maar Hakim heeft hen verteld dat ik graag naar een club wil die komend seizoen in de Champions League speelt. Niettemin voel ik me vereerd dat die club interesse toonde. Ik heb Roma bedankt voor hun belangstelling, maar op dit moment focus ik me liever op het nationale team en het EK. Daarna zal ik mijn loopbaan verder plannen.'

Gregory van der Wiel heeft nog een eenjarig contract bij Ajax. Eerder werd de rechtsback van het Nederlands Elftal in verband gebracht met Valencia. Van der Wiel bezocht zelfs het competitieduel van Valencia tegen FC Barcelona. Tot een transfer kwam het echter niet. Valencia werd het financieel niet met Ajax eens over de transfersom. Nu zou Real Madrid belangstelling hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!