Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente en Benfica eens over John'


17 mei 2012 - Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Ola John zijn transfer naar Benfica aankondigt. De twee grootste sportkranten van Portugal, Record en A Bola, claimen beide dat FC Twente en Benfica het eens zijn geworden over de transfersom.

Er is een akkoord bereikt over een transfersom van 8 miljoen euro. Volgens de beide sportkranten was de vraagprijs van FC Twente 11 miljoen euro. Eerder werden nog bedragen van 15 miljoen euro genoemd. Mogelijk dat John via prestaties en clausules FC Twente nog meer kan opleveren.

Ola John brak dit seizoen definitief door bij FC Twente. De clubleiding weet echter dat het nu ook moet gaan cashen. Voor volgend seizoen zijn Dusan Tadic en Wesley Verhoek de beoogde spelers voor de flanken en zal de rol van John kleiner zijn geworden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!