Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen doelpunten bij FC Den Bosch - Willem II


17 mei 2012 - Een boeiend voetbalgevecht tussen FC Den Bosch en Willem II in de strijd om promotie naar de Eredivisie kon vandaag geen winnaar worden uitgewezen. Het treffen in De Vliert eindigde in 0-0.

Al vooraf was er de nodige commotie rond het duel. De FC Den Bosch-verdedigers Jordens Peters en Kees van Buuren hadden namelijk voor komend seizoen een akkoord gesloten met uitgerekend Willem II. Peters, centrale verdediger en aanvoerder en Van Buuren, rechtsback, kregen van trainer Fons Groenendijk te horen dat er geen plaats meer voor hun was in de selectie. Beide spelers hadden te kennen gegeven te twijfelen over hun inzetbaarheid.

De beginfase was voor Willem II. Met name de kleine en behendigde Virgil Misidjan bleek een plaag voor de Bossche defensie. Naar mate het duel vorderde kreeg de thuisploeg meer grip. Jeffrey Buitenhuis, de vervanger van notabene Van Buuren, was het dichtst bij de 1-0. Zijn inzet leek via de lat binnen te gaan maar Willem II-doelman wist met een schitterende reflex een doelpunt te voorkomen.

In de tweede helft ging het spel meer en meer op en neer. Gescoord zou er niet worden. Zondag valt zodoende in Tilburg de beslissing of Willem II dan wel FC Den Bosch komend seizoen in de Eredivisie actief is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!