Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven denkt na over toekomst


18 mei 2012 - Harm van Veldhoven weet nog niet waar hij komend seizoen trainer is. De oefenmeester besloot eerder deze zomer bij Roda JC te vertrekken omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Voor Van Veldhoven zijn er meerdere opties.

Zo werd Van Veldhoven al in verband gebracht met het Deense Odense BK en zal hij aanstaande maandag met KV Mechelen om de tafel over een eventueel dienstverband. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Ik heb meerdere aanbiedingen op zak", zegt Van Veldhoven in Het Nieuwsblad. "In Nederland is er nog één vacante trainerspositie (bij FC Groningen, red.), in België zijn er meer. Voorlopig wacht ik nog even af. Dit weekend overloop ik mijn mogelijkheden en daarna neem ik een beslissing."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!