Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Spurs praten weer over Vertonghen


18 mei 2012 - Vandaag worden de onderhandelingen tussen Ajax en Tottenham Hotspur hervat. Veel zal afhangen van de bereidwilligheid van Ajax dat maar liefst 15 miljoen euro verlangt voor een speler die nog maar 1 jaar onder contract staat.

Het verschil tussen vraag en aanbod is nog altijd bijzonder groot, zo melden het Algemeen Dagblad en De Telegraaf. De 25-jarige aanvoerder staat nog maar tot volgend jaar zomer onder contract en kan dan transfervrij de overstap maken naar andere clubs. Zo ver lijken alle partijen het niet te willen laten komen.

Volgens de kranten is er ook interesse van andere clubs uit Engeland en Spanje. Die belangstelling is echter nog niet concreet geworden. Als vervanger van Vertonghen is Nikolas Moisander van AZ de belangrijkste gegadigde. Moisander speelde in het verleden al in de jeugd van AJax.

De kans dat Simon Poulsen transfervrij de gelederen komt versterken is klein. De Deense linksback zou de ontwikkeling van eigen spelers kunnen dwarsbomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!