Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vlaar wil niet opnieuw op laatste moment afvallen


18 mei 2012 - Ron Vlaar hoopt de definitieve EK-selectie te gaan halen. Vlaar haakte vier jaar geleden op het laatste moment af voor het EK in Oostenrijk en Zwitserland en die pijn wil Vlaar nooit meer meemaken.

De verdediger van Feyenoord is ervan overtuigd dat hij goed genoeg is om de definitieve selectie te halen. Zo stelt Vlaar zelf in De Telegraaf. Twee jaar geleden (het WK in Zuid-Afrika) was dat anders. Vlaar: "Ik kwam terug van een zware knieblessure en mijn lichaam was na een zwaar seizoen op. Nu voel ik me anders, na een goed jaar zelfs sterker dan ooit."

Waar hij er twee jaar geleden vrede mee had, viel hij vier jaar geleden op het laatste moment buiten de selectie. "Ik viel in Oostenrijk op het allerlaatste moment af en dat gevoel wil ik nooit meer meemaken. Als je zo dicht bij een eindtoernooi bent, is die pijn onbeschrijflijk."

Ron Vlaar speelde 6 interlands voor Oranje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!