Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk bevestigt aanblijven Zoet


27 juni 2012 - Het werd al verwacht maar is nu ook officieel. Jeroen Zoet ook komend seizoen in het shirt van RKC Waalwijk. De Waalwijkers huren de doelman van Jong Oranje opnieuw van PSV. Ondertussen versterkte RKC zich ook nog met een nieuwe middenvelder.

Het afgelopen seizoen speelde Zoet alle 34 duels in de Eredivisie van RKC Waalwijk. De Waalwijkers haalden tegen alle verwachtingen in de Europese playoffs waar in de finale Vitesse uiteindelijk te sterk bleek. Ondertussen groeide Zoet ook uit tot de eerste doelman van Jong Oranje

"Jeroen is een uitstekende keeper", aldus hoofdscout Janus van Gelder op de website van RKC Waalwijk. "Hij heeft zich afgelopen seizoen stormachtig ontwikkeld bij RKC en wij zijn er dan ook blij mee dat Jeroen ook in de nieuwe jaargang voor ons speelt. Jeroen voelt zich prettig bij onze club, is erg te spreken over de samenwerking met onze keeperstrainer Ed de Goeij en krijgt hier in Waalwijk de kans de ervaring op te doen die hij nodig heeft om als keeper verder door te groeien."

Er was meer positief nieuws voor RKC Waalwijk. De club versterkte zich namelijk met de 28-jarige Peter Jungschläger. Tussen 2004 tot 2011 was de middenvelder actief voor ADO Den Haag, RBC Roosendaal, VVV-Venlo en De Graafschap. Het afgelopen seizoen was de speler actief in de Australische A-League bij Gold Coast United. Nu keert Jungschläger terug naar de Eredivisie waar een driejarig contract voor hem klaar lag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!