Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel belangstelling voor spelers PSV


28 juni 2012 - Marcel Brands krijgt het deze periode als technisch directeur van PSV bijzonder druk. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft hij te kennen dat er veel belangstelling is voor spelers van PSV.

"Naar Ola Toivonen is ge´nformeerd, we staan niet te trappelen om hem te verkopen", benadrukte Brands in gepsrek met het Eindhovens Dagblad. "Een concreet of acceptabel bod is er niet geweest. Voor Orlando Engelaar zijn er mogelijkheden in het buitenland. Twee clubs hebben interesse, maar ook daarvoor geldt dat het eerst allemaal nog moet rondkomen. Daar kan best wat tijd overheen gaan. Transfers zijn moeilijk te voorspellen. Soms hoor je een week niks van een club, dan in een keer pakt een bestuurder door."

Zoals bekendc is Stanislav Manolev in gesprek met VfB Stuttgart over een dienstverband. "We wachten op een reactie van die club." Maar er is meer belangstelling van clubs ins spelers van PSV. "Ja, er zijn clubs die vragen naar Kevin Strootman, Marcelo, Jetro Willems, Jeremain Lens, Przemyslaw Tyton of Tim Matavz. Allemaal nog aftastend, zoiets gebeurt elke transferperiode."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!