Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en El Hamdaoui definitief van elkaar verlost


11 juli 2012 - De scheiding van Ajax en Mounir El Hamdaoui is nu eindelijk afgerond. De Marokkaanse aanvaller tekende vandaag een contract bij de Italiaanse subtopper Fiorentina.

In de zomer van 2010 nam Ajax op voorspraak van Martin Jol de aanvaller voor 5 miljoen euro over van AZ. Een gelukkig huwelijk werd het nooit. De aanvaller speelde 28 duels voor Ajax en kwam 20 keer tot scoren. Vorig jaar bij de entree van Frank de Boer botste beide en zou El Hamdaoui al snel verdwijnen naar de beloften.

In Amsterdam had El Hamdaoui een contract tot de zomer van 2014 tegen een jaarsalaris van circa 1,8 miljoen euro. Fiorentina zou nu een kleine 800.000 euro betalen om het contract af te kopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!