Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC praat met Olympiakos over Nemeth


11 juli 2012 - Roda JC hoopt zich op zeer korte termijn te versterken met Krisztian Nemeth. De Hongaarse aanvaller kwam de tweede helft van het afgelopen seizoen uit voor RKC Waalwijk maar staat nog onder contract bij de Griekse topclub Olympiakos Piraeus.

Ondanks een contract tot de zomer van 2013 ziet Olympiakos geen toekomst in de Hongaars international. De club zou dan ook bereid zijn om Nemeth transfervrij te laten vertrekken in ruil voor een percentage bij een eventuele toekomstige transfer. Roda JC zou bereid zijn om daar over mee te denken en opende inmiddels ook al de gesprekken met Nemeth zelf.

Mocht het tot een transfer komen dan worden Ruud Brood en Krisztian Nemeth in Kerkrade herenigd. Immers Ruud Brood werd eerder al aangesteld als coach van Roda JC nadat het afgelopen seizoen zo succesvol was in de Eredivisie met RKC Waalwijk. "We werken eraan, zijn nu nog aan het aftasten maar hopen wel deze week duidelijkheid te krijgen", aldus technisch directeur Gerard Wielaert in gesprek met Voetbal International.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!