Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Luuk de Jong definitief naar Gladbach'


17 juli 2012 - Luuk de Jong vertrekt dan toch bij FC Twente om te gaan spelen voor Borussia Monchengladbach, zo meldt TC Tubantia. FC Twente ontvangt volgens de krant een recordbedrag van 15 miljoen euro. Dat bedrag is nog exclusief bonussen.

Ook voor de Duitse club is de komst van De Jong een record. Nog nooit betaalde Borussia Mönchengladbach zo veel geld voor de komst van 1 speler. Gladbach is sowieso al druk doende op de transfermarkt. De nummer vier van het afgelopen siezoen in de Bundesliga contracteerde eerder al voor 8 miljoen euro Alvaro Dominguez (Atletico Madrid) en voor 8,5 miljoen euro Grant Xhaka (FC Basel). Daar tegenover staat het vertrek van onder andere Reus (Borussia Dortmund)

Onderhandelingen tussen FC Twente en Gladbach liepen de afgelopen periode zeer moeizaam. Vandaag ging de kogel door de kerk. De Jong vertrok voortijdig van de training en werd ook niet opgenomen op de teamfoto. FC Twente is van plan een gedeelte van de transfersom te gebruiken om Luc Castaignos los te weken bij Internazionale. Eerder deze zomer verkocht FC Twente al Ola John voor 9 miljoen euro aan Benfica.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!